Politica de confidenţialitate

Home / Politica de confidenţialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC GESO GROUP SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: trimiterea mesajelor de la formularul de contact si diverse inregistrari la cursurile pe care le tinem.

Sunteti obligat(ă) să furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a intra in contact cu noi prin intermediul postei electronice. Refuzul dvs. determină continuarea comunicarii in alte moduri.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator si sunt comunicate numai următorilor destinatari: nimanui.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justitiei. Totodată, aveti dreptul să vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată si semnată la sediul nostru, din Timisoara, str Calea Sagului nr 165. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justitiei.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informati cât mai curând posibil.